ZILVEREN KRUIS

De zorgverzekering van Zilveren Kruis

Extra voordeel en een persoonlijke Zorgcoach voor al uw zorgvragen

Uw gezondheid vinden wij belangrijk. VO-ING heeft met Zilveren Kruis goede afspraken gemaakt over een seniorvriendelijke collectieve zorgverzekering. Ook op het gebied van mantelzorg denkt Zilveren Kruis met u mee en ondersteunt u waar nodig. Zo kunt u de Mantelzorgwegwijzer invullen of een Zorgcoach spreken. Daarnaast bieden we vanaf Aanvullend 2 sterren een Hulp bij mantelzorg vergoeding. En aantrekkelijke Zilverkorting op mantelzorgdiensten en -producten.


De Zorgcoach helpt met het regelen van zorg

Uw persoonlijke Zorgcoach van Zilveren Kruis helpt u bij het vinden van de juiste zorg. Via één telefoontje krijgt u antwoord op vragen, zoals: Naar welk ziekenhuis kan ik het beste gaan? Hoe vraag ik thuiszorg aan voor mijn moeder? Hoe kom ik sneller aan de beurt bij een medisch specialist?


Ondersteuning voor de mantelzorger

U zorgt uit liefde en betrokkenheid voor een naaste. Dit vraagt vaak veel van u. Daarom heeft Zilveren Kruis (vanaf Aanvullend 2 sterren) een aantal vergoedingen om de mantelzorger bij te staan. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdelijk de zorg aan iemand anders overdragen. Ook is er een vergoeding voor o.a. mantelzorg coaching, cursussen en instructies voor mantelzorgers. U leest er alles over op www.zk.nl/mantelzorg. De Zorgcoach kijkt graag samen met u wat er mogelijk is. Kijk voor meer informatie over de Zorgcoach van Zilveren Kruis op zk.nl/zorgcoach


Blijf gezond en fit met het Vitaal Pakket

Uw gezondheid is belangrijk, nu en later. Daarom biedt Zilveren Kruis het Extra Vitaal pakket. Het Extra Vitaal pakket is een uitgebreid pakket met vergoedingen voor uw gezondheid, fitheid en leefstijl. Het is een goede aanvulling op uw basis- en aanvullende verzekering.


Extra Vitaal vergoedt zorg die u helpt om u vitaal te blijven voelen

Zodat u dingen kunt blijven doen, die belangrijk voor u zijn. En u langer veilig en prettig in uw eigen huis kunt blijven wonen. Er zijn o.a. vergoedingen voor een uitgebreide gezondheidscheck, hulp bij mantelzorgtaken en de eigen bijdrage voor een hoortoestel.

Wilt u meer weten over het Vitaal pakket? Kijk dan op zk.nl/extravitaal.

Als lid van VO-NN ontvangt u extra voordeel

- 7,5% korting op de basisverzekeringen
- 10% korting op alle aanvullende en tandartsverzekeringen
- 10% korting op het Vitaal pakket
- Gratis advies van de Zorgcoach

Mijn Zilveren Kruis: Regel zelf uw zorgzaken, wanneer het ú uitkomt

Of het nu gaat om een rekening declareren, opzoeken hoeveel u vergoed krijgt of uw betalingen regelen. Dat kan allemaal in Mijn Zilveren Kruis. U ziet al uw zorgzaken in één overzicht. Handig! Wilt u weten hoe het werkt? En wat er nog meer mogelijk is? Kijk gerust eens rond. Ontdek nu zk.nl/mijnzilverenkruis.

Bereken uw premie en sluit uw collectieve zorgverzekering af op www.zk.nl/vo-ingenvo-nn.

Een wijziging aanbrengen in uw verzekering? Of wilt u overstappen naar de collectieve verzekering van VO-ING? Dit kan tot uiterlijk 31 december 2018. Voor telefonisch contact, bel 071-751 00 25.