Museum Voorwinden

in Wassenaar

Komende evenementen VO-ING

9 oktober Bridgedrive in Roden 11.00 tot 19.00 uur.

14 oktober Festival Klassiek in Roden 14.00 tot 18.00 uur.

22 oktober Bezoek museum Voorlinden in Wassenaar 12.15 tot 15.00 uur.


Tom Kuyper
nieuwe ambtelijk secretaris

Na een drie maanden durende marktverkenning is Tom Kuyper bereid gevonden per 1 augustus zijn diensten aan de vereniging aan te bieden als zogeheten ambtelijk secretaris. Tom Kuyper woont in Apeldoorn en biedt zijn diensten aan via The Communication Factory. Tom verzorgt ook het secretariaat en alles wat daarmee annex is voor de Vereniging van Compliance Officers en de Vereniging voor Financieel Recht. Zijn competenties liggen op het gebied van websites bouwen en aanpassen (inmiddels meer dan 900 stuks). Hij is ook softwareprogrammeur voor het wereldwijde Joomla platform waar VO-ING ook mee werkt. Daarnaast is hij communicatief vaardig. Naast deze activiteit heeft hij zich de laatste decennia als zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in reclame, ict en marketing.

Ook heeft hij opleidingen gevolgd in toegepaste grafische vormgeving en heeft hij ervaring met de uitgave van periodieken. Het bestuur denkt dat de door The Communication Factory te leveren diensten perfect passen bij onze behoefte. De maand augustus is gebruikt voor de overdracht. Op 1 september is Gerard van Weerdhuizen na acht jaar gestopt met het aanbieden van zijn diensten voor het secretariaat.

Bij het eerste overdrachtsmoment was Tom onder de indruk van de efficiënte en effectieve wijze waarop het secretariaat

van de vereniging de ledenadministratie, de uitgifte en het versturen van nieuwsbrieven, kroonjaarkaarten, welkomstberichten, overlijdensberichten, incasso’s, storno’s en wat al niet meer, heeft ingericht. Gerard wordt op deze manier bedankt voor de wijze waarop hij het secretariaat de afgelopen jaren heeft ingevuld en daarbij de werkzaamheden sterk heeft geprofessionaliseerd.

Age Knossen

Nieuwe leden

In de afgelopen periode zijn 14 oud-collega’s lid geworden van de VO-ING. Hierbij worden zij van harte welkom geheten bij onze vereniging.

Mw. J.G. Buch, Purmerend

Dhr. E.A. Bus, Gieten

Dhr. E.E.R. de Jonge, UIthoorn

Dhr. R.G. van den Ende, Maastricht

Dhr. L.P.M. van Geleuken, Nederweert

Dhr. R Groenendijk, Driebergen

Mw. E.P.H.M. Henderikx, Stramproy

Dhr. P.G. Hoogland, Uitgeest

Mw. A.A.M van Leeuwen, Loosdrecht

Dhr. P. Mantje, Monnickendam

Mw. J.C.M. van Naamen-Blokland, Maassluis

Dhr. T.G.M. Remmerswaal, Hoorn

Dhr. W.J. Schot, Vorden

Dhr. E.B. Timmerman, Zuidoostbeemster

In memoriam

De vereniging is voor haar mutaties in het ledenbestand afhankelijk van de informatie van de leden zelf. En in geval van overlijden van informatie hierover van de nabestaanden. Het komt voor dat we wél een overlijden doorkrijgen maar niet de overlijdensdatum. De volgende leden zijn ons in de achterliggende periode ontvallen.

Mw. P.T.J. Ammerlaan (79)

Dhr. J. Barnhoorn

Dhr. M.J. Boerstra (85)

Mw. T.C. van Doornik-Postma (71)

Dhr. J. van Eerde (85)

Mw. D.M. van Exter (74)

Dhr. D.K. Huisman

Dhr. W.J. Kamphuis (93)

Dhr. J. van de Kraats (90)

Mw. V. de Pruyssenaere de la Woestyne (98)

Dhr. P.C. Saueressig (79)

Mw. P.W. van Velden (89)

Mw. A.H. de Winter (88)

Wij wensen de nabestaanden veel kracht

bij het verwerken van dit verlies.